Comgate a Shipmall se představily na Czech On-Line Expo

Největší český veletrh e-commerce a on-line podnikání Czech On-Line Expo hostily pražské Letňany a značky Comgate a Shipmall byly při tom. Na rozlehlém stánku se návštěvníci mohli seznámit s detaily o platební bráně, terminálech a dozvědět se o službách fulfillmentu.

Více než sedm tisíc převážně českých a slovenských návštěvníků z řad podnikatelů v on-line světě si ve středu a ve čtvrtek našlo cestu do areálu PVA Expo Letňany. Na veletrhu Czech On-Line Expo se seznamovali i se službami, které jim nabízejí značky Comgate a Shipmall.

Czech On-line Expo logo
Czech On-line Expo stánek

U rozlehlého stánku s otevřenou dispozicí se během dvou dnů zastavily desítky lidí. „Zajímavé bylo, jak různorodá byla jejich struktura. Přicházeli nejen noví zájemci o naše služby, ale zastavovali se i stávající klienti, kteří potřebovali poradit, nebo potenciální partneři z řad developerů se zájmem o spolupráci,“ konstatuje ředitel Comgate Jakub Ouhrabka.

Ten v jednom z přednáškových sálů po oba dny vystoupil s prezentací o záludnostech, na které mohou klienti narazit v cenících platebních bran. „Pokaždé je přínosné, když se na akcích tohoto typu můžeme osobně setkat s e-shopaři a developery. Podobné veletrhy absolvujeme opakovaně a také tentokrát hodnotím naši účast pozitivně,“ usmívá se Ouhrabka.

Na záznam jeho přednášky se můžete podívat na tomto odkazu.