Comgate a Shipmall se představily na Reshoperu

Tisíce návštěvníků si nenechaly ujít veletrh Reshoper. V areálu PVA EXPO nemohl chybět ani stánek společností Comgate a Shipmall, Jakub Ouhrabka v rámci partnerského programu vystoupil s přednáškou o maximálním využití platební brány v e-shopu.

Celou středu se u dvojstánku Comgate a Shipmall ve střední části veletržní haly v Praze-Letňanech zastavovali návštěvníci veletrhu Reshoper. Současní uživatelé platebních služeb nebo fulfillmentu si chodili pro rady a tipy, začínající podnikatelé se dotazovali na fungování platební brány a terminálů, na tarify. „Potěšilo mě, že se zastavilo i několik našich dlouholetých klientů, kteří přišli prostě jen pozdravit. Říkali, že jsou spokojení, z toho samozřejmě máme radost,“ usmívá se ředitel Comgate Jakub Ouhrabka.

Ten v rámci partnerského programu vystoupil s přednáškou. Na ní předal publiku doporučení, která mohou e-shopům pomoci k vyšší konverzi. Jeho tipy vycházely ze zpětné vazby, kterou sbíráme od kupujících během procesu platby v rozhraní brány. „Hlavní doporučení je, aby obchodník vystoupil ze své bubliny a díval se na svět zákazníkovýma očima,“ zdůrazňoval.

reshoper stánek

Na fotografie z Reshoperu se podívejte v galerii.   

Prezentace Jakuba Ouhrabky na téma Jak mít více zaplacených objednávek: