Dotykové terminály jsou nově propojené s pokladnami Pohoda a Kasa Offline

Úspora času, menší riziko překlepů, zjednodušení platebního procesu. To vše přinášíme uživatelům dotykových platebních terminálů Comgate díky propojení s oblíbenými pokladními systémy Pohoda a Kasa Offline.

Proces platby kartou v malých a středních provozovnách leckdy není úplně praktickou záležitostí. Obchodníci standardně používají samostatný pokladní systém a terminál, což znamená, že částku platby musejí zadávat do obou zařízení zvlášť. Integrace terminálů s pokladnami je typická spíš u obchodních řetězců 

Rychlejší zadání bez rizika překlepu

Co jejich propojení přináší? Výrazné zjednodušení procesu platby – údaje stačí zadat jednou do pokladny, do terminálu se přenesou automaticky. Není tedy třeba vyťukávat stejná čísla dvakrát, což šetří čas a snižuje riziko chyby. 

Tlačítkové platební terminály Comgate podporují propojení téměř se všemi pokladními systémy na trhu, dotykový terminál NEXGO nově komunikuje napřímo vedle pokladen jako například KASAmax, Money S5 nebo ArrowSys i se systémy Pohoda a Kasa Offline.

terminál nexgo comgate
pohoda logo

Snadné ovládání jako u telefonu

Dotykové terminály Comgate mají řadu výhod – v útrobách jim běží operační systém Android, ovládáním se tedy neliší od chytrých telefonů, na které jste zvyklí. Díky modernímu vzhledu oživí prostředí provozovny. Jejich instalace je snadná a propojení s pokladnami Pohoda a Kasa Offline nastavíte podle tohoto návodu. S účetním systémem Pohoda, který je jedním z nejrozšířenějších v Česku (má 212 tisíc aktivních licencí), naše terminály komunikují dlouhodobě – zpracování výpisů transakcí je samozřejmostí.

Tyto i další výhody přináší platební terminál Comgate za nejnižší cenu na trhu – podívejte se na naše velké srovnání platebních terminálů.