Dynamická expirace plateb

Trápí vás, že pro některé zákazníky, kteří nakonec nedokončí platbu, dlouho rezervujete zboží? Máme pro vás řešení v podobě dynamické expirace plateb, které na základě chování zákazníka v průběhu platby přepne platbu do stavu nezaplacená. Tím získáte příležitost prodat zboží jinému zájemci.

Délka expirace platby je doba, po kterou zákazníkovi umožňujeme dokončit platbu. 

Dynamická expirace platby snížuje časový limit pro dokončení platby zákazníkem. Limit pro dokončení platby je nastaven rozdílně pro různé platební metody a liší se dle chování jednotlivých zákazníků v průběhu platby. Informace o nezaplacení platby zákazníkem je tak předána do e-shopu dříve. I v případě zapnutí dynamické expirace platby zůstává maximální délka expirace platby omezena vámi nastavenou hodnotou v rozmezí 30 minut až 7 dní. 

Dynamická expirace plateb

Dynamická expirace je vhodná zejména v případech, kdy je v době objednávky rezervováno zboží s omezenou skladovou zásobou nebo služba s omezenou dostupností jako je např. rezervace lístku na konkrétní čas a místo. 

Dynamickou expiraci můžete zapnout pro jednotlivé obchody v Klientském portálu v sekci Integrace > Nastavení obchodů > Platební metody. 

Věříme, že tato novinka vám zpříjemní práci s platební bránou ComGate.