Poslední IT Insider před prázdninovou pauzou nás čeká v červnu

Nepromeškejte příležitost setkat se s dalšími vývojáři a IT nadšenci a přijďte do Comgate na poslední tech meetup před letní pauzou. Pozvání na IT Insider přijali dva hosté z velmi úspěšných firem s pobočkami v Hradci Králové.                    

Jak využít PHP k distribuci velkého množství aplikací pro ještě větší množství zákazníků bez FTP a ručního kopírování nám přijde ukázat vedoucí vývoje společnosti T-MAPY Martin Bureš.

O úspěšném uvedení produktu na trh často rozhodují pouhé detaily. O tom, co je to Design Sprint a jak ho využít pro otestování produktu před nasazením, bude přednáška CoE Directora Jana Černého z Ciklum / CN Group.

Vstupné je zdarma, občerstvení je zajištěno. Těšíme se na vás!

7. 6. 2023 od 17:30

Comgate
Hradec Králové

Občerstvení zajištěno

Program akce

17:00 Registrace

17:30 Zahájení

17:35 Jak nasadit stovky aplikací tisícům zákazníků - Martin Bureš

18:05 Networking

18:15 Design Sprint - zjistěte, zda má produkt šanci za pouhých 5 dní - Jan Černý

18:45 Networking

Řečníci

Martin Bureš

Jak nasadit stovky aplikací tisícům zákazníků

Jak se nasazují stovky aplikací? A co teprve, když je máte doručit víc než tisícovce zákazníků? Zapomeňte na FTP a ruční kopírování. Ukážeme si, jak se dají aplikace nasazovat velkému počtu zákazníků. Také si ukážeme, jak nasazovat aplikace zákazníkům, ke kterým se nedostanete ani přímým spojením pomocí SSH. A celé povídání zakončíme tím, že PHP není jen programovací jazyk pro tvorbu aplikací, nýbrž že nachází své uplatnění i v oblasti distribuce.

prednasejici

Jan Černý

Design Sprint - zjistěte, zda má produkt šanci, za pouhých 5 dní

Pracovali jste někdy na projektu, který neměl jasný cíl nebo plán? Byli jste někdy svědky budování produktu, který nebyl přijat koncovými uživateli? Design Sprint (jehož průkopníkem je společnost Google Ventures) je pětidenní workshop, který využívá základy přístupu Design Thinking ke snížení rizik spojených s úspěšným uvedením produktů na trh. Od map uživatelské cesty a náčrtů potencionálních řešení přes tvorbu prototypu až po testování a shromažďování zpětné vazby od skutečných koncových uživatelů. Jan Černý z Ciklum / CN Group vám ukáže, jak může Design Sprint pomoci nejen jejich klientům, ale také vývojářům lépe pochopit a celkově tvořit lepší produkty.

Kde se sejdeme?

ComGate Payments, a. s.
Aupark, Gočárova třída 1754 / 48b
500 02 Hradec Králové

Fotografie z proběhlých akcí

Jak se přihlásit?

Vyplňte prosím registrační formulář níže. Vstup na akci je zdarma.
Přihlášením souhlasíte s pořízením záznamu.