Jednodušší, přehlednější, výhodnější – představujeme nové tarify

Platební služby Comgate mají nové tarify. Poplatky za užívání platební brány a terminálů jsou ještě jednodušší, výrazně přehlednější a výhodnější. Pro stávající uživatele budou platit od 1. června nebo na žádost klienta i dříve. Novým zákazníkům je nabízíme již nyní.

Ptali jsme se vás, poslouchali a plánovali. Měsíce jsme analyzovali komunikaci s klienty a jejich požadavky, důkladně jsme rozebírali nabídky konkurence. Dopracovali jsme se k tomu, že je třeba navrhnout nové tarify, které budou ještě přehlednější. Aby si obchodník snadněji spočítal, kolik ho provoz platební brány nebo terminálu bude stát.

tarify muž za počítačem

Platební brána a terminály Comgate se budou nově řídit tarify, které klientům poskytují svobodu volby – kdokoli si může vybrat ten pravý. Vnímáme, že se naši klienti dělí na dvě skupiny, které se v mnohém liší, byť obě hledají dobrou cenu. Jedni chtějí mít náklady pod kontrolou, ale nehodlají řešit složité výpočty. Druzí sledují rozložení platebních metod ve svém obchodě, chtějí se ve větší míře podílet na řízení nákladů na provoz platebních služeb. Všechny tarify jsou přitom tak jednoduché, že se každý vejde na jednu stránku o formátu A4.

Tři volby

  • Tarif Start se hodí pro začínající obchodníky, kteří v minulosti nepřijímali platby kartou. Po dobu šesti měsíců poskytuje platební službu bez měsíčního poplatku a ani transakce do měsíční výše 50 tisíc Kč (na Slovensku 2 tisíce EUR) nejsou nijak zpoplatněny.

  • Tarif Easy je, jak už se dá vyčíst z jeho názvu, extrémně jednoduchý. Vyplatí se podnikatelům, kteří chtějí mít výběr platební brány nebo terminálu skutečně „easy“. Jedna sazba vládne všem – bez ohledu na to, jestli jde o platbu debetní nebo kreditní kartou, bankovní převod na platební bráně nebo stravenkovou kartu na terminálu. Obchodník si snadno spočítá náklady a zbyde mu čas na činnosti, které jsou pro jeho podnikání opravdu podstatné.

  • Tarif Profi na druhou stranu nabízí rozčlenění sazeb poplatků podle jednotlivých platebních metod. Využijí ho ti, kteří se do analýzy plateb ve svém obchodě chtějí ponořit více do hloubky a spočítat si náklady na jednotlivé použité metody. Za zmínku ovšem stojí, že i takto členěný tarif obsahuje ve srovnání s nabídkami obvyklými na trhu jen třetinu rozličných hodnot.

Všechny sazby veřejně na webu

Všechny tarify ukazujeme veřejně na webu, přímo na stránce dané služby – brány i terminálů. A všechny jsou navíc výhodnější než ty minulé, zejména fixní poplatky jsme výrazně snížili. I v tomto případě jsme se řídili zpětnou vazbou od stávajících klientů. Za výhodnou cenu přitom stále dodáváme platební službu, která zvyšuje poměr dokončených plateb v e-shopu i v kamenné provozovně.  

Čerstvým zájemcům o platební bránu nebo terminál nabízíme nové tarify už nyní. Pro stávající klienty budou platit od 1. června 2023, na vlastní žádost však na ně obchodníci mohou přejít i dříve. Stačí napsat e-mail na podpora@comgate.cz nebo zavolat na číslo +420 228 224 267 (v pracovní dny mezi 8:00 a 20:00).