Lepší a férové obchodní podmínky na platební bráně

Jaro 2019 přináší nové ceny za používání platební brány i platebního terminálu ComGate. Procento z transakcí je 0,99% nebo méně, podle skutečného měsíčního objemu transakcí na platební bráně a platebním terminálu.  Navíc jsme zrušili fixní poplatky z transakcí na platební bráně. Aktivace platební brány je nově zdarma.

Je nám jasné, že váš úspěch znamená i náš úspěch. Prostě a jednoduše se vaše sazba na platební bráně bude automaticky měnit podle objemu transakcí, které v daném měsíci na bráně budete realizovat.

  • Při objemu transakcí do 100 tis. Kč / měs. je nově sazba z transakcí 0,99 % a poplatek za správu 149 Kč / měs.

  • Při objemu 100 - 500 tis. Kč / měs. je sazba z transakcí 0,89 % a poplatek za správu 99 Kč / měs.

  • Pro objem 500 tis. - 3 mil. Kč / měs. je sazba z transakcí 0,79 % a správa platební brány je zdarma.

Jak to bude fungovat?

Abychom mohli na konci každého měsíce stanovit procento z transakcí na platební bráně podle jejich skutečného objemu, zavedli jsme nový způsob účtování. Průběžně budeme aplikovat sazbu 0,99 % z transakce a po skončení měsíce vám zašleme bonus odpovídající sazbě podle realizovaného objemu. Například při měsíčním objemu transakcí na platební bráně 650 tis. Kč vám po skončení měsíce pošleme bonus ve výši 0,2 % z dosaženého objemu transakcí.

Pro stanovení sazby se objemy transakcí na platební bráně a platebních terminálech sčítají. Tím, že u nás budete mít jak platební bránu, tak i platební terminály, ušetříte na obou platebních metodách.

Kompletní sazebník najdete zde.

Tým ComGate