Navázali jsme spolupráci se společností Wisdom Factory

Společnost Wisdom Factory poskytuje komplexní služby pro softwarové, webové a mobilní řešení. Jejich novým projektem je webová stránka Pluginator, která nabízí pluginy od špičkových programátorů. 

Jedním z produktů je i plugin pro instalaci platební brány ComGate v open source platformě. "Hlavním důvodem k navázání spolupráce s ComGate bylo poskytnout
svým klientům platební bránu, která nabízí velké množství platebních metod a podporovaných měn,"
říká Roman Fila, výkonný ředitel Wisdom Factory.

Žárovka

Celý červen můžete navíc zakoupit plugin pro WooCommerce se slevou 50 %.

Sleva na plugin platební brány pro WooCommerce 50 %

Jak byste představil společnost Wisdom Factory?

Společnost Wisdom Factory vznikla v roce 2015 - od tohoto období jsme úspěšně zrealizovali více než 200 projektů, přičemž náš tým má momentálně 17 členů. Máme zkušenosti s tvorbou e-shopů jakékoli velikosti a také jsme vyvíjeli i e-shop v oblasti služeb. Zároveň nabízíme přes platformu Pluginator pluginy pro malé podnikatele, kteří mají několik produktů, ale také klienty, kteří jich mají na e-shopu tisíce.

Wisdom Factory
Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně s ohledem na jeho potřeby, situaci a specifické požadavky. Díky znalosti nejnovějších trendů v IT oblasti dokážeme přizpůsobit řešení přesně podle potřeb zákazníka. Pro naše klienty zajišťujeme široké portfolio programátorských služeb, od webových stránek přes konzultace až po robustní řešení na míru. V současnosti pracujeme s klienty z 9 různých zemí, s většinou z nich máme navázanou dlouhodobou spolupráci, která funguje už léta.

Od kdy funguje Pluginator?

Pluginator jako projekt naší společnosti vznikl minulý rok a od té doby naši nabídku pluginů stále rozšiřujeme, především na základě poptávky od našich klientů. Všechny pluginy jsou v praxi otestovány na více projektech, přičemž eviduje stále zvyšující se zájem zákazníků a stoupající počet prodaných řešení přes Pluginator. K pluginům poskytujeme roční aktualizaci zdarma a také aktivní support, ať už emailovou či telefonickou formou.

Proč jste si vybrali pro spolupráci právě platební bránu ComGate?

Hledali jsme platební bránu, která by byla pro naše klienty zajímavá a nabízela by jim široké spektrum možností využití. ComGate nás zaujal hlavně kvůli počtu nabízených platebních metod a podporovaných měn. Velkou výhodou ComGate je skutečnost, že nemá žádné fixní poplatky, ale klient platí vždy jen procento z dané částky. Toto je velká výhoda oproti ostatním platebním branám, které tuto fixní částku mají - zejména pro e-shopy, které mají průměrné objednávky v nižší hodnotě. Celkově je u nás ComGate ve velké oblibě, takže i naši klienti byli rádi, že přidáváme do nabídky tuto bránu.

Roman Fila
Výkonný ředitel Wisdom Factory
Roman Fila