Navštivte nás na Czech On-line Expo

Praha hostí největší český e-commerce a on-line business veletrh a Comgate bude při tom. Navštivte náš stánek na Czech On-line Expo na PVA EXPO Letňany ve středu 22. nebo ve čtvrtek 23. února. V obou dnech bude mít před polednem přednášku ředitel Comgate Jakub Ouhrabka.

Více než 100 vystavujících firem, přes 7000 návštěvníků, 17 tematických konferencí – Czech On-line Expo je největší e-commerce a on-line business veletrh, jehož čtvrtý ročník se koná ve středu a ve čtvrtek 22. a 23. února na PVA EXPO Letňany.
Na veletrhu se můžete potkat také s námi u stánku Comgate a Shipmall a zjistit vše, co vás bude zajímat o platebních službách a fulfillmentu. Na plánku veletrhu jde o stánek označený H3.

Sleva 50 % na vstupenku

Na summitu E-shop Partner v růžovém sálu si po oba dny budete moci vyslechnout přednášky Jakuba Ouhrabky. Ředitel Comgate upozorní na triky v cenících platebních bran, na nástrahy v jejich komunikaci a rozdíly mezi sazebníky s pevnými sazbami a těmi v režimu MIF++. Obě přednášky jsou naplánované na čas kolem poledne – ve středu v 11:40 a ve čtvrtek ve 12:00.
Pokud se rozhodnete Czech On-Line Expo navštívit, máme pro vás dobrou zprávu – můžeme vám poskytnout kód na 50% slevu na vstupenku.

Stačí, když se zaregistrujete zde.

coe grafika