Petra Paterová: Ráda rozdávám nezapomenutelné dárky

Hledáte-li zajímavý dárek, pak by vaší pozornosti neměl uniknout e-shop reknitodarkem.cz. Ten nabízí luxusní kosmetiku značky Winter in Venice v originálním dárkovém balení, které vám zůstane na památku. Za e-shopem stojí Petra Paterová, která nám prozradila, proč se rozhodla realizovat v tomto oboru, jaká byla cesta k jejímu snu a co chystá do budoucna.

Náš e-shop nabízí originální dárky pro ženy i muže. Jsme dovozci s výhradním zastoupením úspěšné britské značky Winter in Venice, která nabízí kvalitní tělovou kosmetiku v atraktivním dárkovém balení v podobě šperkovnice, květináče nebo dárkové mísy, které vám zůstane na památku.

Začátek mého podnikání souvisí s tím, že ráda dávám dárky a vždy jsem chtěla, aby byly nezapomenutelné. Často jsem slýchala od mužů, že nevědí, co koupit, a tak jsem začala dárky vyrábět na objednávku. Vždy jsem vyslechla zákazníky, kteří si přáli koupit zajímavý dárek, abych správně pochopila, co má dárek říct… prostě ”Řekni to dárkem.”

Vždy jsem vyslechla své zákazníky, abych správně pochopila, co má dárek říct... proto "Řekni to dárkem".

Naše motto je, že dárek by měl být vždy takový, aby vyjádřil charakter člověka a bylo z něj cítit, že ten, kdo dárek věnuje, se zabýval tím, co má obdarovaný rád, co je pro něj typické a důležité.

Časem jsem objevila v Anglii společnost, jejíž majitelka má stejnou strategii jako my. Staly se z nás přítelkyně a získali jsme výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku. Značka Winter in Venice dnes tvoří základní sortiment tak, aby ho bylo možné doplnit o nabídku dárků v limitované edici nebo výrobou pouze jednoho kusu na přání.

Ze začátku byl největší problém zjistit, jaké výrobky jsou u nás oblíbené a nastavit správnou cenovou politiku. Věříme, že je potřeba neslevovat z péče o zákazníka a zůstat poctivý a poskytovat nadstandardní služby.

Největším potěšením pro mě je, když zákazník řekne, že u nás prožil krásné chvilky, brzy se vrátí a či nás doporučí.

Nejvíce mě  baví designová část, když se mi podaří vymyslet neopakovatelný dárek, který má úspěch. V lednu 2019 jsme navíc otevřeli obchůdek, kde si zákazníci mohou všechny dárky prohlédnout a přivonět si. Když spolu se zákazníkem najdeme ten pravý dárek, tak ho umíme i hezky zabalit. Mezitím si zákazník může dát kávu nebo skleničku dobrého vína. Chceme, aby se u nás zákazníci cítili dobře, a i když si poprvé nic nekoupí, nevadí. Dostanou od nás malý dárek, aby si mohli tělovou kosmetiku, která je součástí dárků, nejdříve vyzkoušet. A tak se z nákupu stane milé posezení, při kterém si zákazník odpočine a zároveň má dobrý pocit, že koupil to, co jistě udělá radost.

Největší pochvalou a potěšením pro mě je, když zákazník řekne, že u nás prožil krásné chvilky, zlepšila jsem mu den a brzy se zase vrátí či nás doporučí. Zabýváme se každou objednávkou samostatně a přemýšlíme, co na ní vylepšit, pro koho je a zároveň každému zákazníkovi posíláme malý dárek jako poděkování za nákup.

Do budoucna bychom rádi navázali spolupráci s malými českými výrobci, kteří vyrábějí zajímavé produkty v malých kolekcích. Kvalita je u nás na prvním místě spolu se zaměřením na ekologické chování, proto chceme minimalizovat plastové komponenty a nahradit je těmi recyklovatelnými. Již nyní používáme opakovaně obalové materiály.

E-shop i obchod Petry Paterové využívá platební bránu i platební terminály ComGate.