Platební brána a terminály ComGate & Pohoda Expo 2019.

Společnost STORMWARE, které vyvíjí ekonomický systém POHODA, ve středu 11.9. uspořádala pro své uživatele konferenci a výstavu partnerských řešení POHODA EXPO. Měli jsme možnost se zúčastnit a představit naše služby platební brány a platebního terminálu.

V rámci konference s prezentací s názvem “Co je nového v platebních službách” vystoupil náš marketingový ředitel Filip Ulík. 

ComGate na Pohoda Expo 2019

Ve své prezentaci představil změny na trhu platebních bran a platebních terminálů z poslední doby, naše nové obchodní podmínky a také aktuální situaci kolem procesu implementace silného zabazpečení uživatele v rámci přijímání plateb on-line. Nové nařízení by mělo vstoupit v platnost již 14. září.

Častým tématem debaty na našem stánku bylo účtování transakcí na platební bráně a platebních terminálech ComGate v ekonomickém systému POHODA. Od dubna 2019 jsme pro platební bránu i platební terminály zavedli novou formu účtování ve formátu ABO. Pokud si nejste jisti jak na to, v našem návodu je podrobně vše podrobně rozepsáno.

Také vás zajímalo i SW POHODA s platebními terminály ComGate. Jsme rádi, že bylo na prezentaci novinek programu POHODA oznámeno, že aktualizace systému v říjnu 2019 přinese automatické propisování částek do platebních terminálů ComGate při využití POHODy jako pokladního systému.

ComGate na Pohoda Expo 2019 - prezentace