Platební brána ComGate podporuje všechny významné e-shop platformy.

Našim zákazníkům se snažíme se maximálně usnadnit zprovoznění platební brány. V současnosti tak podporujeme všechny významné platformy, na kterých lze provozovat e-shop. Posledním přírůstkem v této oblasti je platforma Shoptet, kde jsme začali nabízet vlastní platební doplněk, který vám umožní plně využívat služby platební brány ComGate. 

Všechny další podporované platformy a spolupracující web Platební brána (stránka)developery naleznete na našich stránkách. Pokud váš developer přeci jen na našem seznamu chybí, dejte nám vědět. Zapojením do partnerského programu získá podporu při vývoji a testování.

Rozšiřujeme funkce API rozhraní.

Pro zákazníky i jejich vývojáře je samozřejmě  k dispozici API rozhraní pro implamentaci platební brány ComGate. Nedávno jsme funkce API rozšířili o refundace plateb pro automatizace vracení peněz po uznaných reklamacích nebo při zrušení objednávek. Je to další krok směrem k maximální automatizaci transakcí na platební bráně ComGate s cílem ušetřit čas, náklady a snížit chybovost.

Podporujeme účetní systémy.

Platební brána by měla práci zjednodušovat i účetním. Proto jsme na platební bráně ComGate připravili výpisy v univerzálním ABO formátu, který zautomatizuje načítání informací o přijatých platbách do účetnictví. Pro nejpoužívanější účetní systémy Pohoda od Stormware a Flexibee od spol. ABRA existují podrobné návody, jak s ABO soubory pracovat. Poslední verze systému Pohoda podporuje platební bránu a platební terminály ComGate ve své sekci “homebanking” a umožňuje tak velmi pohodlné účtování.