Platební brána nabízí novou metodu – splátkový prodej

Platební brána Comgate opět rozšiřuje svou nabídku platebních metod. Zákazníci si nově mohou vybrat platbu na splátky od poskytovatele Cofidis. Splátkový prodej pomůže kupujícím řešit nečekaný výdaj, nebo potřebu rozložit si náklady na delší období.

Jako první na českém trhu nabízí platební brána Comgate splátkový prodej. Tato platební metoda od společnosti Cofidis dává kupujícím možnost, jak si případný vysoký výdaj rozložit do delšího časového období a nezatížit rodinný rozpočet naráz. 

Zákazník může získat úvěr ve výši od 2 do 50 tisíc korun a splácet v pravidelných měsíčních splátkách o stejné výši po dobu 6, 12, 24 nebo 36 měsíců. Poskytnutí úvěru, možnost předčasného splacení ani elektronické výpisy nejsou zatíženy žádným poplatkem, roční procentní sazba nákladů patří mezi nejnižší na trhu. 

cofidis

Stačí fotografie občanky

Z pohledu plátce vyžaduje nákup na splátky jistou administrativu jen při prvním použití – po výběru zboží, formy přepravy a volbě platební metody Cofidis Pay Na splátky se zákazník dostane na formulář Cofidis, kde vyplní potřebné údaje, vloží fotografii občanského průkazu z obou stran. Po schválení úvěru, které probíhá okamžitě, uzavírá smlouvu elektronicky pomocí SMS kódu. 

Obchodníkům aktivujeme splátkový prodej na platební bráně automaticky, na splátkový prodej nejsou na platební bráně vázány žádné transakční poplatky.

„Zavedením platby na třetiny jsme umožnili zákazníkům rozložit výdaje za nečekaný nákup nebo nákup o hodnotě, která by jednorázově zatížila rozpočet. Prodej na splátky tuto výhodu ještě zvýrazňuje tím, že nabízí delší dobu splatnosti. Věříme, že mezi kupujícími najde využití a obchodníkům s naší platební bránou přivede nové zákazníky,“ očekává od nové platební metody ředitel Comgate Jakub Ouhrabka.

Podrobnosti o platební metody Na splátky Cofidis Pay najdete na stránkách naší podpory.

V průběhu roku 2023 plánujeme nabídku platebních metod obohatit o další varianty splátkového prodeje od různých poskytovatelů.