Platební terminál ComGate za 0,99 % nebo méně.

Obchody se dnes už nedělí na e-shopy a kamenné prodejny. Dlouhodobě se ukazuje, že e-shopům velmi pomáhá, když mají své prodejny, výdejny, showroomy nebo jiná místa, kde je mohou zákazníci navštívit. Stejně tak je už jasné, že kamenným prodejnám bez e-shopu hrozí brzké vyhynutí. Proto přicházíme s novou nabídkou pro naše zákazníky. Kromě platební brány, která řeší platby na internetu, nabízíme nově také platební terminály, které vám umožňují přijímat platby na pobočkách. 

Naše nabídka je opět výhodná a férová (0,99% z transakce nebo méně) a navíc se pro stanovení procenta s transakcí objemy na platební bráně a platebních terminálech sčítají. Naše terminály umožňují přijímat platby nerozšířenějšími kartami jako je VISA, VISA Electron, MasterCard a Maestro. Akceptujeme také Google Pay a Apple Pay a rovněž nabízíme na terminálu i EET řešení.

Platební terminál

Nabízíme moderní a spolehlivá zařízení společnosti PAX Global Technology Limited, která je vedoucím světovým dodavatelem platebních terminálů a souvisejících služeb. V nabídce je mobilní terminál s připojením přes wifi nebo mobilní data i stacionární zařízení s ethernetovým připojením a PIN padem. Díky vzdálené správě zařízení dostanete terminál, který má nainstalované nejnovější aktualizace a je připravený k provozu.

Team ComGate