Platební terminály ComGate podporují e-stravenky.

Elektronické stravenky patří mezi moderní a stále oblíbenější formu zaměstnaneckých benefitů. Počet restaurací a jiných stravovacích zařízení, kde je uplatníte, neustále roste. Výhodou e-stravenek je rychlost při placení, kdy vám odpadají nepříjemné situace s hledáním drobných či dalšího zboží na dorovnání hodnoty stravenky. U e-stravenek zaplatíte částku přesně na koruny. Zároveň vám stravenková karta nezabere příliš místa v peněžence oproti balíku papírových stravenek. 

Pro firmy přináší je usnadnění správy, kdy se stravenky nemusí zdlouhavě rozpočítávat a třídit, ale na kartu se vám každý měsíc připíše částka v e-stravenkách. Oproti papírovým stravenkám jsou elektronické stravenky bezpečnější, kdy je chrání PIN a navíc jejich výroba je šetrnější k životnímu prostředí.

Přijímejte i vy e-stravenky na našich platebních terminálech PAX 920 a PAX 800. Nejrychlejším a nejjednodušším způsobem je registrace na stránkách provozovatele stravenkového systému. Abychom vám ušetřili čas, připravili jsme pro vás podrobné návody pro akceptaci nejrozšířenějších elektronických stravenek od Sodexo, Edenred, Naše stravenka (Lidl) a Gusto Kartu.