Podnikatelský úvěr je ještě jednodušší

Ještě jednodušší způsob, jak dát impuls podnikání, nabízí Podnikatelský úvěr. Nově s ním není třeba řešit splátky, ty se strhávají automaticky z transakcí na platební bráně. Financování až do výše 1,5 milionu korun tak vyřeší klienti Comgate bez papírování a bez starostí. Nabízíme ho ve spolupráci se společností Lemonero.

Nejistá doba vytváří příležitosti. Když obchodník správně odhadne, ve které oblasti má přitlačit, může získat výraznou konkurenční výhodu v situaci, kdy ostatní ztrácejí. Kdysi byla jedinou možností bankovní půjčka, podíl tohoto způsobu financování ale například ve Spojených státech v posledních letech klesl na pouhých 20 %. Ve světě roste obliba podnikatelských úvěrů, které se v porovnání s bankovními produkty vyznačují rychlostí, flexibilitou ve schvalování a snadností splácení.   

Modelová situace: dostanete se ke zdroji zboží za velmi výhodnou cenu, kterým se můžete předzásobit před očekávanou špičkou v poptávce. Může jít o sezónní produkty, které díky této příležitosti nakoupíte levněji než konkurence, a zvýšíte svůj zisk. Nebo potřebujete modernizovat, nakoupit vybavení, dokud se drží na výhodné ceně před očekávaným zdražením. Půjdete do banky, tam projdete schvalovacím procesem, během něhož budete dokládat ekonomickou historii firmy i svoje finanční zázemí. Než se k financím dostanete, situace se zásadně změní a šanci propásnete.

pekařství prodavačka

Online žádost, automatické splátky

Získat Podnikatelský úvěr, který nabízíme ve spolupráci se společností Lemonero, je neporovnatelně jednodušší. Nemusíte nikam chodit, sjednat jej lze online, schválení proběhne do deseti minut a stačí pouze oboustranný sken občanského průkazu. Klienti Comgate, kteří alespoň tři měsíce používají platební bránu, tak mohou získat úvěr ve výši 30 000 až 1 500 000 korun a použít ho k jakémukoli účelu souvisejícímu s podnikáním.

Novinkou je, že se nemusíte starat ani o to, abyste nepropásli pravidelné splácení. Už při sjednání podmínek úvěru systém vypočítá splátky tak, aby jejich předpokládaná doba byla 12 měsíců, a nastaví automatické strhávání z jednotlivých transakcí na platební bráně. Obchodu se bude dařit oproti předpokladům lépe – splacení proběhne rychleji, v opačném případě se doba jednoduše prodlouží. V každém případě bude celkový poplatek za úvěr 11,88 %, nic víc.

Podnikatelský úvěr můžete aktivovat v Klientském portálu, podrobné informace o celém procesu žádosti najdete na stránkách podpory.