Podnikatelský úvěr nově pro klienty s terminály

Máte plány na rozvoj svého obchodu a hodilo by se vám externí financování? Podnikatelský úvěr, který nabízíme víc než půl roku, už takto pomohl několika desítkám e-shopařů. Nově ho mohou získat i klienti s platebními terminály Comgate.

Máte příležitost nakoupit materiál nebo zásoby za časově omezené výhodné ceny? Potřebujete investovat do stavebních úprav skladu nebo provozovny? Větší výdaj teď můžete realizovat snadno, aniž by se negativně projevil na cash flow vašeho podnikání. Podnikatelský úvěr nově nabízíme také klientům, kteří využívají platební terminál Comgate.

Oproti běžným bankovním úvěrům má podnikatelský úvěr hned několik výhod.

Platební terminál Comgate

Žádost a schválení jednoduše online

Můžete o něj požádat jednoduše online ve známém prostředí klientského portálu, proces schválení až po podpis smlouvy probíhá rovněž online. A protože systém vyhodnocuje obrat za poslední tři měsíce, nabídka maximální výše úvěru i schválení je otázkou několika minut.

„Když to řeknu na rovinu, myslel jsem si, že to takhle snad ani nemůže fungovat, a bral jsem to skoro jako legraci. Říkal jsem si, že nejde, aby se všechno vyřešilo online od stolu. V každém kroku jsem čekal, kdy přijde nějaké „ale“. A ono nepřišlo. Byl jsem moc spokojený. Vylepší to cash flow, pomůže to,“ usmívá se Jiří Veverka z e-shopu Sasoo.cz, který podnikatelský úvěr využil.

Automatické splátky s volbou délky

Stejně snadné je i splácení. Žadatel o úvěr si vybere, jestli chce částku splatit během 3, 6 nebo 12 měsíců, samotné platby se pak automaticky strhávají z jednotlivých transakcí na platebním terminálu. Není tedy třeba zadávat trvalý příkaz.

Cena za využití podnikatelského úvěru patří k nejnižším na trhu – za úvěr na tři měsíce je celkový poplatek 2,97 %, za úvěr na 6 měsíců 5,94 % a za dvanáctiměsíční dobu splácení pak 11,88 %.

Více informací o podnikatelském úvěru najdete na stránkách podpory Comgate. Zjistěte, jak může pomoci i vám – nezávazně po přihlášení do Klientského portálu.