S novou kalkulačkou Comgate si přesně spočítáte, kolik ušetříte

Která je nejvýhodnější platební brána pro e-shop? Každý poskytovatel tvrdí, že právě ta jeho. Pojďme si na to tedy posvítit. V nové podrobné kalkulačce si můžete podle svých aktuálních nákladů vymodelovat, kolik by vás stála platební brána Comgate.

Nabídka platebních bran pro e-shopy připomíná nepřehlednou krajinu. Někteří poskytovatelé ceníky nezveřejňují, jiní v nich skrývají poznámky pod čarou a všemožné poplatky. Když k tomu přidáme, že se transakční poplatky za platby kartou liší podle vydavatele karty, jejího typu a země, v níž byla vydána, je jasné, že spočítat si dopředu náklady za provoz platební brány není nic jednoduchého.

My zveřejňujeme všechno. Sazebníky i smluvní dokumenty najdete na našem webu, vše je přehledné a srozumitelné. A co víc – na nové kalkulačce si můžete přesně spočítat, kolik s naší platební bránou ušetříte.

Jednoduchý výpočet

Kalkulačka je velmi jednoduchá a přehledná – stačí zadat měsíční objem plateb, jejich individuální průměrnou hodnotu a kolik aktuálně měsíčně zaplatíte. Už z těchto vstupních dat vypočítá měsíční náklady na provoz platební brány Comgate a o kolik se jejich výše liší od poplatků vašeho současného poskytovatele.  

kalkulacka

Pro podrobnější výpočet a přesnější výsledek můžete rozkliknout detailní přehled platebních metod. V něm zadáte procentuální hodnoty jednotlivých způsobů, jakými na vaší bráně zákazníci platí – v jakém poměru využívají karty (a jaké), převody nebo odložené platby. 

Vyzkoušejte si sami, nakolik se poplatky u nás můžou od těch současných lišit.