S podnikatelským úvěrem můžete získat až 2 miliony korun

Potřebujete pro svůj obchod rychlou investici? Ať už plánujete marketingovou kampaň, rozšíření prostor nebo nákup skladových zásob, může vám pomoci podnikatelský úvěr. S ním mohou klienti Comgate snadno získat v řádu minut až 2 miliony korun, přičemž splácení probíhá zcela automaticky.

Získat externí financování pro obchod – ať už e-shop, nebo kamennou provozovnu – nemusí být nic jednoduchého. Schvalovací procesy v bance trvají dlouho a pozitivní výsledek není zaručený. Klienti Comgate mohou získat podnikatelský úvěr snadno na několik kliknutí přímo v klientském portálu. Horní hranice úvěru je nově 2 miliony korun a celkový přeplatek se určuje podle individuálního rizikového profilu, může být tedy ještě nižší než v minulosti.

Jasně zřetelnou výhodou podnikatelského úvěru, který pro klienty Comgate poskytuje společnost Lemonero, je jeho rychlost. Podnikatel, který používá platební bránu nebo terminál alespoň šest měsíců a jeho objem plateb neklesl pod 20 tisíc korun měsíčně, může o externí financování požádat přímo v klientském portálu. Stačí vyplnit několik údajů a nahrát fotografii občanského průkazu. Schválení trvá několik minut, po něm odchází částka na žadatelův účet.

Podnikatelský úvěr

Klient Comgate tak může získat úvěr ve výši od 30 tisíc do 2 milionů korun, použít jej může k jakémukoli účelu souvisejícímu s jeho podnikáním. Vzhledem k tomu, že posouzení probíhá na základě dat o transakcích z platební služby, kterou žadatel využívá, není třeba žádné složité dokazování solventnosti ani zvláštní ručení.

Snad ještě jednodušší je splácení úvěru. Probíhá totiž automaticky srážkami z transakcí na platební bráně nebo terminálu, klient nemusí zadávat a hlídat trvalý příkaz. Nově se i podle historie transakcí upravuje výše celkového přeplatku. V závislosti na individuálním rizikovém profilu se pohybuje od 2,4 % do 3,9 % u úvěru na tři měsíce, splatnost na 6 měsíců je za přeplatek mezi 4,8 % a 7,8 %, roční splatnost pak za přeplatek ve výši 9,6 % až 15,6 %. 

Více informací o podnikatelském úvěru najdete na portálu podpory Comgate, a pokud jste klientem Comgate s šestiměsíční historïí, můžete podmínky podnikatelského úvěru nezávazně poptat v klientském portálu.