Stánek Comgate navštěvovali studenti na Jobstart

Studenti a žáci, kteří se seznamují s trhem práce nebo na něm už hledají uplatnění, se zastavovali u stánku Comgate na veletrhu Jobstart. Ten se uskutečnil na půdě Univerzity Hradec Králové a prezentovalo se na něm několik desítek zaměstnavatelů nejen z regionu.

Od žáků devátých tříd základních škol přes středoškoláky až po absolventy univerzity – takové bylo složení návštěvníků veletrhu pracovních příležitostí Jobstart, který na půdě Univerzity Hradec Králové uspořádalo její kariérní centrum. 

Mezi prezentacemi vystavujících společností se zastavovali také u stánku Comgate. Dozvídali se u něj, jak fungují platební brána a platební terminál, co obnáší práce na jejich vývoji a jaké pozice jsou ve společnosti se sídlem v Hradci Králové k dispozici. „Návštěvníci většinou tušili, že máme ve firmě softwarové vývojáře, ale nechávali si vysvětlit, co dělají třeba pracovníci obchodu, risk managementu nebo marketingu,“ říká vedoucí komunikace a PR Michal Petrák. „Příjemně mě překvapilo, s jakým zájmem se ptali už i deváťáci ze základní školy.“ 

Studenti se u stánku dozvídali i to, že v Comgate mohou najít uplatnění i na částečný úvazek ještě během studia. Ostatně, tři jejich kolegové jsou v současnosti právě takovou formou členy vývojářského týmu.