Tři splátky bez navýšení nově přímo v platební bráně

Platbu na tři splátky nově nabízí platební brána Comgate. Metoda nazvaná Nákup na třetiny od poskytovatele Twisto umožňuje zákazníkům rozložit si úhradu v e-shopu do tří měsíčních plateb bez úroku a složitého schvalování. Dostupná bude přímo v rozhraní platební brány.

Může to být pořádně nepříjemná situace. Porouchala se pračka, dosloužila lednička, laptop to vzdal a nejde zapnout. Prát oblečení, skladovat potraviny nebo pracovat na počítači je potřeba okamžitě, finanční rezerva je napjatá a do výplaty nějaký ten týden zbývá. Klasické půjčky jsou úročené a nedosáhne na ně každý, tak co teď?

Řešení nabízí platba na tři splátky, která je nově integrovaná přímo do platební brány Comgate. Díky této platební metodě může zákazník bez jakýchkoli poplatků nebo úroků zaplatit jednu třetinu hodnoty zakoupeného zboží okamžitě, zbytek si rozloží do dalších dvou měsíčních splátek. Bez zdlouhavého schvalování – stačí e-mail, platná adresa v Česku, jméno a telefonní číslo – a hlavně bez poplatků a navýšení.

tři splátky tablet
První platbu zaplatí kupující kartou, následně si může nastavit, zda budou další splátky strženy automaticky, nebo na ně bude dopředu upozorněn prostřednictvím e-mailu nebo SMS. Minimální hodnota nákupu je 1500 korun.

Více zákazníků si dovolí dražší zboží

Platba na tři splátky je výhodná rovněž pro obchodníka. Už jen tím, že nabídne kupujícím širší paletu platebních metod, dosáhne e-shop vyššího poměru dokončených plateb. Hlavně u dražšího zboží pak platí, že se rozšiřuje množina zákazníků, kteří si je právě teď mohou dovolit a nemusejí s nákupem váhat, odkládat jej nebo si ho rozmyslet.   

Výše transakčních poplatků odpovídá tomu, že jde v zásadě o poskytnutí dvouměsíčního úvěru zákazníkovi. Pohybuje se na úrovni vyšších poplatků za platbu kartou. Metodu platby na tři splátky zapneme přímo v rozhraní platební brány automaticky, na straně e-shopu nebude potřeba žádný programátorský zásah. Dostupná bude u všech obchodníků, kteří mají aktivovanou odloženou platbu. 

Doporučujeme zviditelnění platby na tři splátky přímo při výběru platební metody v košíku i v samotném prostředí e-shopu.

Více informací najdete v článku na stránkách podpory.  

twisto nákup na třetiny