U podnikatelského úvěru si nově zvolíte délku splácení

Podnikatelský úvěr poskytujeme půl roku, za tu dobu ho využily desítky klientů Comgate. Pomáhá jim při investicích do e-shopu nebo při nákupu zásob. A nyní je ještě flexibilnější – sami si můžete zvolit ze tří možností délky splácení.

Naplánujete si velkou investici, třeba do rozšíření skladových prostor. Snadno u nás požádáte o podnikatelský úvěr, peníze máte na účtu v řádu hodin. Splátky se vám potom rok strhávají automaticky z transakcí, takže se nemusíte o nic starat. 

Jenže co když se nechcete vázat na tak dlouhou dobu? Co když se vám úvěr hodí třeba jen na nákup zásob za akční cenu? I v takovém případě vám umíme pomoci – u podnikatelského úvěru si nově můžete zvolit různě dlouhá období, po která se budou splátky z transakcí odečítat.

Prodavač v obchodě

Sami si teď určíte, jestli chcete vypočítat splacení úvěru na 3 měsíce, 6 nebo 12 měsíců. U všech těchto variant se splátky odečítají automaticky z transakcí, nemusíte tedy řešit žádné trvalé příkazy. 

Schválení úvěru probíhá online, je otázkou několika minut. A cena za jeho využití patří k nejnižším na trhu – za úvěr na tři měsíce je poplatek 2,97 %, za úvěr na 6 měsíců 5,94 % a za dvanáctiměsíční dobu splácení pak 11,88 %.

Více informací o podnikatelském úvěru najdete na stránkách podpory Comgate. Zjistěte, jak může pomoci i vám – nezávazně po přihlášení do Klientského portálu.