Jakub Ouhrabka přednášel na konferenci Seznam.cz

Na přelomu dubna a května Seznam.cz pořádal konferenci pro VIP klienty. Akce byla určena pro odbornou veřejnost. Vybraní pozvaní účastníci se během ní dozvěděli o tématech, která hýbou mediálním a byznysovým světem.

Jedním z přednášejících na této konferenci byl Jakub Ouhrabka, ředitel společnosti ComGate. Jakub v rámci své přednášky představil dva příběhy, které spojuje jedna otázka - Jak zvýšit ROI reklamních kampaní?

V prvním příběhu Jakub odvyprávěl vlastní zkušenost z reklamních kampaní společnosti ComGate a zmínil vliv kvality zákaznické péče na výsledky reklamních kampaní.

Druhý příběh byl o změnách nákupního chování na internetu v souvislosti s uzavřením tradičních prodejen a posunu k nakupování na internetu. V příběhu Jakub prozradil, jak jsme v ComGate upravili službu platební brány tak, aby lépe sloužila méně zkušeným online nakupujícím.

Celý záznam konference najdete na portálu Seznam Zprávy. Pokud vás bude zajímat v první řadě přednáška Jakuba, je třeba posunout video o 30 min.


 

Konference Seznam.cz