Zájem na Reshoperu mě příjemně překvapil, říká Jakub Ouhrabka

Slušnou pozornost vzbuzoval na veletrhu Reshoper 2022 náš dvojstánek Comgate a Shipmall. Návštěvníci se u něj seznamovali s platební bránou, terminálem i logistickými službami pro e-shopy. „Jejich zájem mě příjemně překvapil,‟ usmívá se ředitel Jakub Ouhrabka.

Pěkně zblízka se mohli návštěvníci čtvrtého ročníku veletrhu Reshoper seznámit se službami Comgate a Shipmall. Na dvojstánku v centrální pozici dostali podrobné informace o nejlevnější platební bráně, prohlédli si vystavený terminál a dozvěděli se vše potřebné o fulfillmentu. „Bylo znát, že dochází k prolínání dvou světů. Provozovatelé e-shopů se kromě platební brány zajímali také o terminál, protože čím dál víc jich má i nějakou formu kamenné prodejny – výdejnu nebo vzorkovnu,‟ všiml si ředitel Comgate Jakub Ouhrabka.

reshoper_logo

Výrazný posun zaznamenala i tematika fulfillmentu pod hlavičkou Shipmall. „Oproti minulosti padaly výrazně konkrétnější dotazy. Lidi teď mnohem víc věděli, co to je za službu,‟ konstatuje Ouhrabka.

Ten na veletrhu vystoupil s prezentací na téma, jak dosáhnout co nejvyššího počtu dokončených plateb na e-shopu – představil, jak k tomuto cíli pomáhá platební brána Comgate a její nejširší nabídka platebních metod. „Celkově naše působení na veletrhu hodnotím jako úspěšné. Lidé se zastavovali, zajímali se, vyslechli si nás…‟ ohlíží se za Reshoperem Ouhrabka.

Podívejte se na záznam jeho přednášky.