Zúčastnili jsme se veletrhu HIT kariéra

Den mezi studenty, kteří se rozhlížejí na trhu práce – to byl 16. ročník veletrhu pracovních příležitostí HIT kariéra na Fakultě informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové. Společnost Comgate se na něm prezentovala stánkem a přednáškou.

Desítky studentů hradecké univerzity se dozvěděly o společnosti Comgate, jejích službách a o tom, co obnáší práce na vývoji platební brány. Studenti oborů od informatiky po ekonomii se během celého dne zastavovali u stánku s pracovníky Comgate. Kromě farmářských jablek a pramenité vody dostali také informace, které jim mohou pomoci, až se budou právě u největšího ryze českého poskytovatele platební brány a platebních terminálů ucházet o práci.

„Množství a zájem studentů, kteří se u nás zastavili, nás příjemně překvapil. Ptali se velmi konkrétně a těšilo nás, že se o práci v Comgate opravdu živě zajímali,“ hodnotí účast na veletrhu vedoucí komunikace a PR Michal Petrák. Ten spolu se zkušeným vývojářem Tomášem Novotným přednášel zaplněnému sálu o bezpečnosti a spolehlivosti, které klienti od platební brány očekávají, a jakým způsobem je u platební brány Comgate zajišťujeme. Také účast a zájem studentů na přednášce byly potěšující. Těšíme se, až se s některými z návštěvníků veletrhu budeme potkávat jako kolegové. V Comgate dáváme pracovní příležitost i studujícím – několik našich vývojářů pracuje při studiu na částečný úvazek.

Příště se se studenty UHK uvidíme na jarním veletrhu Jobstart, který se v areálu kampusu koná 16. dubna 2024.

Stánek Comgate na veletrhu HIT kariéra 2024