Platební terminál nově propojíte s OctoPOS 3 a KASA FIK

Propojení platebního terminálu Comgate s pokladními systémy výrazně zjednodušuje práci obchodníkům, kteří tak zadávají částku platby jen jednou. Nově se tato možnost týká pokladních systémů OctoPOS třetí generace a KASA FIK.

Zjednodušení a zrychlení práce, snížení rizika chybovosti – to zajišťuje přímé propojení platebního terminálu s pokladním systémem. Obchodník díky tomu zadává částku za prodej pouze jednou, pravděpodobnost překlepu je tedy poloviční stejně jako čas, který mu činnost zabere.

Platební terminál Comgate je nově možné propojit se třetí generací systému OctoPOS. Tuto funkcionalitu zajišťuje na straně pokladního systému servisní technik buď na místě, nebo přinejmenším asistencí na dálku.

Propojení s pokladnou KASA FIK si může obchodník nastavit sám podle návodu, který je k dispozici na stránkách naší podpory.

Jednoduchost platebních terminálů Comgate, které běží na všeobecně známém systému Android, je jednou z jejich hlavních výhod. Dalšími jsou rychlost, spolehlivost a nízké poplatky. Přečtěte si více o jejich funkcích i cenových tarifech. Zaujala vás nabídka platebních terminálů Comgate? Vyplňte nezávazný poptávkový formulář, nejpozději do dalšího pracovního dne se vám ozveme.

platební terminál
octopos logo
kasa fik logo