Vyzkoušejte si platební bránu Comgate

Plánujete si na e-shop pořídit platební bránu Comgate a chcete mít jasnou představu o tom, co vaši zákazníci dostanou? Teď k tomu máte příležitost – bránu si můžete projít přímo na našich stránkách.

Moderní grafické prostředí a široký výběr platebních metod nabízí platební brána Comgate. Její vzhled i funkce přinášejí lepší poměr dokončených plateb. Nyní si vše můžete osobně projít v testovacím režimu.

Nová verze platební brány

Na konci května jsme spustili do provozu novou verzi platební brány Comgate 2.0, jejíž podoba i funkcionalita jsou výsledkem ročního vývoje a testování. Má moderní, čistý vzhled a jasnou logiku průchodu, která vede k vyššímu poměru dokončených plateb. Zákazník v ní má na výběr ze široké nabídky platebních metod – od platby kartou přes okamžité bankovní převody, QR platby až po odložené platby.

zkouška platební brány

Stejně jako v ostrém provozu

Přímo na našem webu si teď můžete všechny vlastnosti nové platební brány vyzkoušet. Model má stejný vzhled a shodné vlastnosti jako její ostrá verze. Projdete na něm celý platební proces stejně jako zákazník na e-shopu, vyberete si platební metodu, můžete se vrátit a zvolit jinou… 

Výše částky je automaticky nastavená na 1 Kč – pokud celý proces dotáhnete do konce a platbu dokončíte, přispějete spolu s námi na dobročinné účely. 

koláž platební brána